QUÈ FEM

L’AMPA és la manera com les famílies col·laborem amb l’Institut. És la forma més efectiva que tenim les famílies d’organitzar-nos i d’establir una plataforma oberta a la participació, per tal de formar part de la comunitat educativa i ajudar en aquesta etapa decisiva de l’educació dels nostres fills i filles.

El que gestionem cada any, organitzat en comissions, és:

  • el menjador escolar,
  • el servei de lloguer d’armariets de l’Institut
  • el Projecte de socialització de llibres de text, través de l’empresa IDDINK.
  • l’organització de xerrades i conferències sobre temes relacionats amb l’educació en l’adolescència,
  • el sopar de benvinguda a les famílies cada mes de setembre,
  • la coordinació de les activitats extraescolars,

També participem en el Consell Escolar i estem vinculats a la FAPAC. Quan ens ho sol·licita la direcció del centre, participem en alguna activitat o reivindicació de manera conjunta amb el claustre (conjunt de la comunitat educativa del centre).

Tot això ens fa veure la importància de l’Associació en el dia a dia de l’Institut. Totes les activitats que s’organitzen i es gestionen complementen la part pròpiament lectiva del centre, contribuint a convertir l’Institut en una veritable comunitat educativa.

La vostra participació és primordial, sense mares i pares no hi ha Ampa. Penseu en el bon exemple que representa per als nostres fills i filles que els seus pares estiguin interessats i implicats directament en el funcionament i en l’organització d’una part del seu Institut.

Per ser socis únicament heu de ser pares d’un alumne de l’Institut i pagar la quota, que aquest curs és de 25 € per alumne.

Habitualment ens reunim un cop al mes, cap a les 18.30h. Les reunions són obertes, si teniu interès a assistir us aconsellem que abans ens envieu un correu i així us podrem confirmar el dia de reunió.

 

Inscripcio AMPA_2017/ 2018.pdf